Een bijzondere foto voor nu maar zeker ook een hele mooie herinnering voor later

Is uw kindje bijna jarig en wilt u iets bijzonders doen? Dan zit u  goed bij Fotoversum ! Een Cakesmash is een leuke en originele manier om de verjaardag van uw kindje vast te leggen!  Het is een fantastische ervaring voor uw kindje én voor U! Na de Cakesmash ontvangt u binnen 14 dagen 10 foto's op een usb stick thuis gestuurd. En dat voor maar € 149,- (inclusief BTW).  

Cakesmash

Tijdens deze shoot wordt er gebruik gemaakt van een speciaal voor uw kindje gemaakte taart en de achtergrond/ ondergrond en benodigde accessoires worden daar met veel zorg bij gezocht. Dit alles zal altijd in overleg met u plaatsvinden. Uw kindje mag lekker kliederen, snoepen van de taart, de taart kapot slaan, erop gaan zitten. Gewoon datgene wat uw kindje met de taart wilt doen en dat  is precies wat er tijdens deze fotoshoot centraal staat en het zo uniek maakt!

Het resultaat: vieze voetjes, plakkerige handjes en een lief gezichtje vol met taart! Geweldige foto’s voor aan de muur, op een uitnodigingskaart voor een bijzondere verjaardag en altijd als mooie herinnering.

Als deze shoot is afgelopen zal ik zorgen voor een lekker fris badje waar uw kindje lekker de taart van zich af kan spoelen en daarna lekker schoon mee naar huis kan!

Wanneer vind de cakesmash shoot plaats?

Deze shoot vind 1 tot 2 maanden voor de verjaardag van uw kindje in onze studio plaats.  Onze studio is voorzien van mooi daglicht waardoor de foto’s natuurlijk overkomen. De shoot doen we eerder dan de daadwerkelijke verjaardag omdat het bewerken van de foto’s na de shoot 14 dagen in beslag zal nemen en als u er bijvoorbeeld een leuke uitnodigingskaart van wilt maken kost het ook tijd deze samen te stellen af te drukken en te zorgen dat ze op tijd binnen zijn. Doordat wij de shoot ruim van te voren hebben gemaakt kunt u de uitnodigen ruim van te voren te versturen zodat iedereen op tijd op de hoogte is van het grote feest!

de Cakesmash is inclusief:

  • Taart (kleur + decoratie naar keuze)
  • Decoratie (kleur en artikelen naar keuze)
  • 10 bewerkte foto’s op mooie USB stick
  • Een ontzettend leuke fotoshoot waarbij (bijna) alles mag! En plezier voorop staat!
  • Een lekker fris badje voor na het kliederen

Zullen wij de uitnodigingskaart voor u samenstellen?

Heeft u geen tijd, niet de mogelijkheden of vind u het gewoon fijner als wij de uitnodigingskaart voor u samenstellen? Dan kunnen wij dit voor u doen! Op basis van uw wensen kunnen wij vrijblijvend een offerte voor u maken.

Wilt u meer informatie over de Cakesmash? Neem dan contact op via de contactpagina